"Nobody But Jimny"

EXACT TOT CE AI NEVOIE PENTRU A EXPLORA

Depășește gropile noroioase, aventurează-te în păduri dese,
cucerește stânci masive cu acest mic offroad în locuri în care doar el poate ajunge!
Ales din nou și din nou de cei care îi împărtășesc spiritul. Jimny - modelând mereu noi frontiere.

Gata să cucerească sălbăticia

Construit pentru a face față celor mai aspre vreme și teren, Jimny merge acolo unde alte vehicule se tem să calce. Acceptă provocările naturii.
Eliberează-ți spiritul de aventură și pregătește-te să explorezi.

Cadru robust și rigid gândit pentru OFF ROAD
Suspensie axă rigidă cu 3 brațe cu arc elicoidal
Axe rigide pe toată lățimea atât în față, cât și în spate, care ajută Jimny să asigure o aderență superioară pe diverse suprafețe. Când un obstacol împinge o roată în sus, axa apasă pe cealaltă roată în jos pentru a crește contactul cu pneurile în condiții de drum dificil.

La comanda ta, Jimny se adaptează fiecărei situații. Trece maneta de transfer în modul 4L când mersul devine dificil pentru cuplu și tracțiune maxime. Folosește ALLGRIP PRO pentru situații OFF ROAD diferite.

4WD cu trepte de transfer de gamă joasă
Jimny-4WD-maneta-de-transfer

Împinge explorarea în aer liber la limită cu un unghi amplu de plecare, unghi de rupere a rampei, unghi de apropiere și garda la sol care îți permit să faci față pantelor abrupte, coborârilor ascuțite și obstacolelor fără să atingi barele de protecție sau elemente de sub caroseria lui Jimny.

Asistență la plecarea de pe loc în rampă

Asistență la coborâre

La coborârile dificile, printr-o apăsare de buton, sistemul este proiectat să aplice automat individual pe fiecare roată frânele și să mențină o viteză fixă, astfel încât să te poți concentra asupra direcției fără a utiliza pedala de frână sau ambreiajul.

 Controlul tracțiunii cu frână LSD

Dacă două roți în diagonală una față de cealaltă își pierd aderența în timp ce călătorești pe suprafețe alunecoase, această caracteristică este concepută pentru a frâna automat roțile care alunecă și pentru a redistribui cuplul celorlalte două roți, permițând lui Jimny să continue să ruleze.