SWACE

Savurați mai mult din călătoria vieții alături de cei dragi!

Eficiență maximă

Dinamica de condus beneficiază, de un sprint lider în clasă, ajungând de la 0 la 100 km/h în doar 9,4 secunde. Poți seta oricând modul EV, pentru a utiliza doar motorul electric pentru o deplasare cu zero emisii. Nu este nevoie de reîncărcare: Swace Hybrid menține nivelul optim al bateriei prin exploatarea fazelor de frânare și încetinire sau, dacă este necesar, folosind motorul cu ardere în fazele mai puțin solicitante.

Swace Hybrid

... combină perfect confortul, eficiența și puterea, datorită a două motoare, unul termic și unul electric, gestionate de mașină într-o manieră total automată, pentru a optimiza fiecare fază de condus și a minimiza consumul și emisiile. Puterea maximă combinată este acum de 140 CP fără a face compromisuri în ceea ce privește consumul și emisiile.

Tehnologie la nivelul tău

Noul Swace Hybrid este echipat la exterior cu noi semnături luminoase bi-LED (versiunea TOP) cu lumini de direcție integrate. În interior avem un nou cluster complet digital de 7 inchi și un nou Infotainment de 8 inchi, prize Apple Car Play Wireless și Android Auto și USB tip C. Cu noul Swace Hybrid, conducerea asistată este standard. Dispozitivele avansate de siguranță fac fiecare moment din mașina ta mai plăcut și mai sigur.